Expertise en ervaring

Professionele haarstylisten

De nieuwste technieken
Jarenlange training en ervaring
FLEKkappers

Meer dan 30 jaar ervaring

Kleurtechnieken: laat je haren professioneel kleuren door FLEKkappers

FLEKkappers gelooft in het zo schadevrij mogelijk kleuren van jouw haar, of dat nu met een permanente of tijdelijke kleuring is. Ook hebben we in Frank Lemmens een echte kleurtechnieken kapper in huis, waardoor een door ons beloofde haarkleur altijd lukt. Daarnaast zorgen we ervoor dat we de meest verzorgende haarkleurproducten in huis hebben. Natuurlijk hebben wij deze producten eerst zelf uitgeprobeerd.

Elk haar is anders, daarom bekijken wij jouw haar grondig, voordat we tot kleuring overgaan. Als je voor het eerst in onze kapsalon bent, is dit het eerste wat wij doen. Hier maken wij een aantekening van in jouw haardossier: wel zo makkelijk als je een volgende keer weer bij ons bent.

Kom je bij ons op afspraak voor een kleurbehandeling? Bedenk dan van tevoren waar je voorkeur naar uitgaat. Wil je bijvoorbeeld dat je haar langdurig een ander kleurtje krijgt, of juist tijdelijk? Ga je van blond naar donker of kies je voor gekleurde plukjes? Spreek je wensen door en kies samen met ons de meest geschikte kleurtechniek.

Met welke kleurtechniek laat jij FLEKkappers jouw haar verven?

Het is tegenwoordig al lang niet meer zo dat je enkel van haarkleur verandert met een basiskleuring. De keuze van verftechnieken is enorm uitgebreid bij ons. Hierdoor heb je veel meer keuzeopties voor je nieuwe look. We zetten de verschillende technieken voor je op een rij:

Balayage

Een techniek waarbij we ‘vegen’ in je haar zetten met een kwast. De vegen trekken we niet vanaf de haaraanzet, maar starten we lager. Hierdoor lijkt je haar op een natuurlijke manier verkleurd en krijg je geen uitgroei.

Balayage ombré

Bij deze techniek maken wij je haar vanaf de haaraanzet, van boven naar beneden, steeds lichter. Het resultaat is opvallender dan bij balayage. De verkleuring is horizontaal over je haar zichtbaar en je krijgt een donkere uitgroei.

Balayage sombre

Is hetzelfde als de ombré, maar dan lichter. Je ziet minder sterke verschillen, waardoor de kleuren een meer natuurlijk verloop in je haar krijgen.

Balayage bronde

Hierbij kleuren wij je haar tussen blond en bruin in. Zo hoef je voortaan niet meer te kiezen.

Highlights

Bij highlights kleuren we hele strengen haar van boven naar onder lichter. Vanaf de haaraanzet tot de punten. Hierdoor krijg je diepte in je kapsel.

Lowlights

Lowlights is het tegenovergestelde van highlights. We kleuren in dat geval de strengen haar niet lichter, maar juist donkerder.

Babylights

Bij babylights kleuren we strengen haar rondom je gezicht en kruin.

Dip Dye

Een dip dye geeft enkel de punten van je haren een compleet andere kleur.

Uitgroei laten bijwerken

Hierbij kleuren we je originele haarkleur terug naar de door jou gewenste kleur bij je kruin, scheiding en haaraanzet.

Kies naast verschillende kleurtechnieken bij FLEKkappers ook uit 3 verschillende soorten haarverf

Wanneer wij jouw haar verven, kies je uit 3 soorten haarverf:

  • permanente haarkleuring;
  • semipermanente haarkleuring;
  • de tijdelijke kleuring.

Het is daarom handig dat je weet welke verf wij gebruiken, voordat je jouw haar door ons laat kleuren. Wij lichten ze hieronder toe.

Permanente haarkleuring

Gebruik je meestal voor het verbergen van grijze haren en een basiskleuring. Deze verf bevat altijd ammoniak om je haarschubben te openen. Hierdoor dringt de verf door tot in de kern en kan deze enkel nog uitgroeien.

Semipermanente haarkleuring

Bevat geen ammoniak en kleurt de buitenzijde, niet de kern, van je haar. Hierdoor verdwijnt de kleur na een week of 6 tot 8. Hiermee werk je geen grijze haren weg. Semipermanente haarkleuring is goed tegen uitgroei.

Tijdelijke haarkleuring

Bevat geen ammoniak of waterstofperoxide. Deze soort haarverf was je er gewoon uit met 6 tot 8 wasbeurten. Je maakt je haar er niet lichter mee, wel donkerder.

Vacatures open!
Grijze uitgroei, maar geen zin meer in het verven? FLEKkappers heeft de oplossing!

FLEKkappers zorgt voor een zorgeloze, nagenoeg onderhoudsvrije overgang naar jouw grijze haar. Ben je het haren verven moe, reageert jouw hoofdhuid altijd gevoelig op haarkleuring en/of vallen jou je grijze haren steeds sneller op na de kleuring? Dan is dit absoluut iets voor jou om te overwegen. Wij kleuren jouw haren met een combinatie van directe kleurpigmenten, volledig afgestemd op jouw huidige haarkleur en op jouw grijze uitgroei. Er is na de haarkleuring geen onderhoud van de kleur meer nodig, ook niet thuis. Door deze kleurtechniek wen je aan je grijze haren op een geleidelijke manier. Wil je nog niet wennen aan je grijze haar, dan kan dat ook. In dat geval zetten wij gedurende het jaar deze haarkleuring wat vaker in jouw haar. Dit is lang niet zo vaak als bij een uitgroei.

Er zijn diverse voordelen aan deze kleurtechniek:

  • grijs haar valt niet op;
  • volledig afgestemd op jouw gewenste haarkleur;
  • weinig tot geen onderhoud nodig;
  • jouw haar loopt geen schade op door de specifieke kleurtechniek;
  • niet jouw uitgroei, maar jijzelf bepaalt of je jouw haar bij laat kleuren;
  • geen gevoelige hoofdhuidreactie;
  • de overgang naar volledig grijs haar is minder heftig, waardoor je sneller hieraan went.

FLEKkappers informeert c.q. adviseert je graag over de kleurtechnieken voor het verven van je haar

De kosten voor een nieuwe coupe verschillen per persoon. Je haarlengte, methode en het soort verzorgende producten, bepalen of de prijs hoger of lager uitvalt. Vraag gerust van tevoren naar de prijs van de door jou gewenste coupe.

Wij als kapper hebben een grote invloed op jouw uiterlijk. Bespreek daarom van tevoren met ons wat de mogelijkheden zijn. Misschien past de kleur die je in gedachten had wel niet zo mooi bij je huidskleur, of is een andere kleurtechniek beter dan de behandeling waar jouw voorkeur naar uitgaat. FLEKkappers als kleurspecialist voorziet je van het perfecte advies en zorgt dat je straks stralend voor de dag komt.

Bij FLEKkappers ga je voor een eersteklas haarkleur en neem je geen genoegen met minder!

Vacatures open!

Hoofdstraat 65
5528 AH Hoogeloon
Tel. 06 16023819 / 0497 681 751

Copyright © flekkappers.com | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites