Expertise en ervaring

Professionele haarstylisten

De nieuwste technieken
Jarenlange training en ervaring
FLEKkappers

Meer dan 30 jaar ervaring

Kies voor de beste haarverzorging en breng je haar terug in topconditie bij FLEKkappers

Naast mooi haar, gaat FLEKkappers absoluut voor gezond haar. Dat houdt in dat onze haarbehandelingen zoveel mogelijk schadevrij zijn voor jouw haar, maar ook dat wij beschadigd haar deels herstellen en optimaal verzorgen.

FLEKkappers informeert je graag over de haarverzorgingsproducten die bij jouw haar passen

Over het algemeen lopen we er allemaal netjes geschoren, geknipt en gekleurd bij. Aan de buitenkant zien de haren er netjes uit. Echter, stress, spanning en tijdelijk niet de juiste verzorging (bijvoorbeeld tijdens een lockdown) beïnvloeden jouw haren van binnenuit.

Is het volgende op jouw haar van toepassing?

- pluist
- droog
- futloos
- ontembaar / lastig in model te brengen
- beschadigd
- valt uit
- gespleten haarpunten

Dan kun je jouw haar een opkikker geven bij FLEKkappers!

Wij werken met essentiële oliën, speciaal voor jouw haar. Vaak in combinatie met het stomen van jouw haar of onder de heatcap, met een op maat gekozen moisturizer.

In een uur tijd krijg je haar wat conditioneel zoveel beter aanvoelt en eruit ziet. Bovendien zijn het geen bewerkelijke haarbehandelingen, waardoor je weer helemaal opgeladen en 'ZEN' bij ons de deur uitstapt. Wie wil dit nu niet?

Heb jij ontembaar haar? Weet je er al sinds lange tijd geen raad mee? Vraag jij jezelf af of er überhaupt producten bestaan die werken voor jouw haar? Dan ben je bij FLEKkappers Hoogeloon aan het juiste adres!

Samen met jou gaan wij graag jouw ‘haarprobleem’ aan en kijken welke verzorging en styling jouw haar nodig heeft. We geven jou daarbij een weloverwogen haaradvies. De haarverzorgingsproducten die wij adviseren zijn zoveel mogelijk op natuurlijke basis, dierproefvrij en vegan.

De juiste haarverzorging voor krulhaar is moeilijk vindbaar? Nee joh, vraag het FLEKkappers

Haarstomer

Vraag eens naar onze haarstoombehandeling als je haar extreem droog is. Onze haarstomer gebruiken wij om jouw haar diep te conditioneren. Wij voegen vocht en passende haarverzorgingsproducten toe aan jouw haarlokken.

Voordelen van het stomen van je haar:

  1. Verfrist en conditioneert krullen (maar ook steil haar): minder pluis en meer definitie;
  2. Reinigt de hoofdhuid, bevordert de doorbloeding in de hoofdhuid en bevordert de haargroei;
  3. Betere, diepere opname van haarverzorging in de haarschubben;
  4. Minder klitten, minder haaruitval en haarbreuk;
  5. Voor een langere periode zacht en glanzend haar met de juiste nazorg.

Heatcap

De warmte van een heatcap zorgt voor diepe conditionering van jouw haar met een haarmasker op maat. Een heatcap behandeling is geschikt voor ieder haartype en kan zelfs wekelijks worden toegepast! Een heatcap behandeling is sowieso erg goed en verzorgend voor haar met een lage porositeit (krulhaar)! Haar met een lage porositeit heeft een strak gebonden schubbenlaag met platte overlappende schubben. Dit haar neemt vocht niet goed op, omdat de haarschubben moeilijk opengaan. Hierdoor dringt een haarmasker slecht binnen in dit haar. De warmte van de lijnzaadolie in de heatcap zet de haarschubben goed open, waardoor het haarmasker beter in je haar trekt. Doordat de voedingsstoffen van het haarmasker via de heatcap beter in je haar trekken, wordt je haar dieper gevoed en krijgt het een flinke boost!

Met je handen in pluizig haar zitten is niet nodig met de haarverzorging van FLEKkappers

Heb je last van droog en pluizig haar? En ben je het helemaal zat om je haar dagelijks te föhnen of te stijlen? Dan is een keratinebehandeling precies wat je nodig hebt. Een keratinebehandeling is een semi-permanente treatment met vloeibare keratine die het haar glad en zacht maakt en bovendien diep voedt. En dat wel maandenlang!

Wat kun je verwachten van een keratinebehandeling?

Er zijn twee soorten keratinebehandelingen: een tijdelijke en een permanente behandeling. Het effect van een tijdelijke keratinebehandeling neemt af na 4 maanden. Deze behandeling is geschikt voor alle haartypen. Bij een permanente behandeling neemt het effect niet af, maar groeit de behandeling uit je haar via een uitgroei. Deze behandeling is ideaal als je steil haar wenst. Wil je het steile effect van de permanente behandeling behouden, dien je de uitgroei bij te laten werken.

Bij beide keratinebehandelingen worden voedende bestanddelen voor lange tijd in het haar gesloten, omdat de keratine een beschermend laagje om het haar heen legt.

Wil je echt supersteil haar? Dat kan. Het effect van de behandeling is groter wanneer je de behandeling vaker ondergaat of wanneer je sterkere keratine (permanente behandeling) gebruikt.

Na de behandeling heb je bijna geen omkijken meer naar je haar. Uiteraard infomeren wij je hoe je je haar na de behandeling het beste verzorgt. Ook adviseren wij je speciale shampoo, conditioner of stylingproducten. Hierdoor heb je zo lang mogelijk plezier van je prachtige haar.

De voordelen van een keratinebehandeling

Naast dat het je haar glad, zacht, glanzend en pluisvrij maakt, helpt een keratinebehandeling je haar ook te groeien. Omdat je niet meer dagelijks met stylingproducten, föhn en stijltang in de weer bent, beschadig je je haar minder, waardoor het gezond blijft en minder snel uitvalt of afbreekt.

De behandeling is geschikt voor ieder haartype en iedere haarstructuur. Of je haar nu gezond of beschadigd, gekruld of juist steil is, een keratinebehandeling doet wonderen voor iedere haarsoort. Bovendien hoef je nooit meer bang te zijn voor regen en vocht, omdat je haar zelfs na een regenbui prachtig in model blijft.

Zoek je een kapper die haarverzorging serieus neemt? Dan zoek je FLEKkappers!

Is je haar toe aan een opknapbeurt? Heb je last van droog, dof en pluizig haar? Dan zijn onze haarbehandelingen echt iets voor jou(w haar)!

Als je minimaal een uurtje beschikbaar hebt in je agenda en je gunt jouw haar en jezelf een ultiem relaxmoment, maak dan een afspraak voor een haarherstellende c.q. -onderhoudende behandeling in onze salon.

We geven je ook nog een aantal nuttige tips en tricks mee naar huis, passend bij jouw haar.

Geef je haar een BOOST bij FLEKkappers!

Hoofdstraat 65
5528 AH Hoogeloon
Tel. 06 16023819 / 0497 681 751

Copyright © flekkappers.com | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites